És nem sejted hogy véletleneid belőled fakadnak...

Random.

How to not give a fuck (Csak lazán)

2016. október 02. - Raymond.yah

Én egy általában laza srácnak tartom magam. Nem aggódok a jövőn, megfelelő az életem majdnem minden területe. Nem szoktam ráparázni a dolgokra mindaddig, amíg valami igazán nagy galiba nem történik. 

pexels-photo.jpg

Az hogy egyest kapsz az iskolában, nem ért egyet veled valaki, aki feletted áll, nem sikerült időben odaérned egy eseményre, esetleg akit nem is ismersz beszólt, talán kirúgtak az iskoládból, állásodból (és még sorolhatnám), nem érnek annyit hogy túlzottan stresszeld magad rajtuk.

Nem sokkal egyszerűbb leszarni és továbblépni? 

Félreértés ne essék, a tanulságokat levonni ajánlott, ha előrébb visz, akkor talán még érdemes lehet gondolkodni a miérteken is.

Ha van valami, amihez nagyon kötődsz, azt nem szarod le. De itt kezdődnek a bajok. Miért kötődsz annyira mindenhez? Az új pólód kiszakadt, megkarcolták a kocsidat, nem úgy sikerült a sminked mint ahogy azt szeretted volna, talán az egyik legjobb barátod elfelejtette a szülinapodat?
ÚRAM ISTEN! Most mi lesz? Ez csak egy halom szövet, egy jó néhány fémdarab, sima púder, és egy szimpla elfelejtett dolog. Holnap után tudod ki fog rájuk emlékezni?

SENKI! 

Ilyen az élet. Minden elmúlik, mindannyian meghalunk és csak egy porszemen csücsülő porszemek vagyunk az univerzumban. Te meg azon aggódsz, hogy mit fog szólni a másik, ha ránézel, vagy hozzá szólsz!

Ragozhatnám még a témát, de szerintem értitek, mire gondolok.

A kérdés már csak az, hogy én képes vagyok-e a fentebb említett dolgokat megcsinálni (leszarni)? A rövid válaszom az, hogy NEM. 

A hosszabb válasz az az, hogy írni, beszélni, mondani, mind könnyű, de valamit ténylegesen és jól véghezvinni az már egy egészen más dolog. Valamint, az ember változik és az sem mindegy milyen különböző élethelyzetekbe keveredik. 

Természetesen van az én életemben is olyan, amit nem tudok súlytalannak tekinteni. Sok helyzetben nem tudom elnézni azt, ha valaki nem "úgy" szól hozzám. Sokszor nem tudok klassz csajok társaságában "laza" és hiteles maradni. Sokszor nem tudom fesztelenül kezelni a családban történt dolgokat. De próbálkozom, és próbálom növelni azokat a dolgokat amelyekért szimplán:

I JUST DON'T GIVE A FUCK. 

  

Akit a továbbiakban is érdekel a téma, íme, egy kötelező olvasmány:

https://markmanson.net/not-giving-a-fuck

 

A bejegyzés trackback címe:

https://veletlenek.blog.hu/api/trackback/id/tr5111663244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása